«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα Πετρακάκου στο Μαραθώνα

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα Πετρακάκου στο Μαραθώνα

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια λέει η ΕΛΑΣ - Διαβάστε τον κατάλογο των κλεμμένων οχημάτων και των όπλων

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα Πετρακάκου στο Μαραθώνα
«Καθαρά» βρέθηκαν τα πέντε όπλα και οι δύο εκτοξευτήρες ρουκετών που εντοπίστηκαν από την αστυνομία στη γιάφκα του Γιώργου Πετρακάκου στο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τα δύο πιστόλια, τα δύο Καλάσνικοφ, το ένα υποπολυβόλο ΜΡ-5 και οι δύο εκτοξευτήρες ρουκετών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια γεγονός που ενισχύει το σενάριο να αποτελούσαν οπλοστάσιο για κάποιο επόμενο χτύπημα ή ληστεία.

Παράλληλα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των έξι αυτοκίνητων, του ενός ημιφορτηγού και των δύο μοτοσικλετών που βρέθηκαν στο κτήμα του Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα προκειται για:

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN , μοντέλο TIGUAN , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014. 
Κλείσιμο
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART , μοντέλο FORTWO CABRIO, χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014. 
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI , μοντέλο COOPER , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014. 
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο AURIS , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014. 
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο YARIS , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014. 
- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP , μοντέλο CHEROKEE , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007. 
- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013. 
- Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI , μοντέλο GSX R 1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014. 
- Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI , χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης