Ακόμη και αντιαρματικό RPG είχε στον κήπο του ο Πετρακάκος!

Ακόμη και αντιαρματικό RPG είχε στον κήπο του ο Πετρακάκος!

Τα έξι καλάσνικοφ και τα δύο ούζι μπορούσαν να εξοπλίσουν μια ένοπλη ομάδα - «Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα Πετρακάκου αφού από την βαλλιστική προέκυψε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ή άλλες επιθέσεις

Ακόμη και αντιαρματικό RPG είχε στον κήπο του ο Πετρακάκος!
«Καθαρά» είναι τα όπλα που βρέθηκαν την Δευτέρα στην αγροικία που διέμενε ο Γιώργος Πετρακάκος στον Μώλο Φθιώτιδας, καθώς έπειτα από τη βαλλιστική έρευνα, προέκυψε ότι, παρά τις αντίθετες αρχικές εκτιμήσεις,  δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ή άλλες επιθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια των χθεσινών ερευνών στον κήπο της αγροικίας βρέθηκαν έξι καλάσνικοφ, δύο ούζι, ένα ρουκετοβόλο RPG, 7 γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές και φυσίγγια. Ηταν προσεκτικά τοποθετημένα μέσα σε νάιλον συσκευασίες και σακούλες τυλιγμένες με μονωτική ταινία έτσι ώστε να παραμείνουν λειτουργικά και να μη διαβρωθούν από την υγρασία.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί τα εντόπισαν θαμμένα στο σημείο του κήπου όπου ο Πετρακάκος και οι συνεργοί του είχαν σταθμεύσει τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, ένα Toyota Yaris κι ένα Jeep. Τα δύο αυτοκίνητα είχαν πλαστές πινακίδες.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης