Συντηρητική κατάσχεση περιουσίας Λαυρεντιάδη με απόφαση του Πρωτοδικείου

Συντηρητική κατάσχεση περιουσίας Λαυρεντιάδη με απόφαση του Πρωτοδικείου

To δικαστήριο έκανε δεκτή αίτηση μετόχων της τράπεζας PROTON που μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη

Συντηρητική κατάσχεση περιουσίας Λαυρεντιάδη με απόφαση του Πρωτοδικείου
Συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 28 προσώπων που κατηγορούντα για την υπόθεση της τράπεζας Proton Bank μέχρι του ποσού των 8,8 εκατ. ευρώ, διέταξε με απόφασή του το Πρωτοδικείο της Αθήνας. To δικαστήριο έκανε δεκτή αίτηση μετόχων της τράπεζας PROTON που μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του επιχειρηματία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων για την υπόθεση της τράπεζας Proton Bank. Συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 29 άτομα, τα οποία αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπεξαίρεσης επίσης σε συνδυασμό με τον Ν.108/50 για το σύνολο των επισφαλών δανείων και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης