Φωτιές και οδοφράγματα έστησαν νεαροί λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Ελένης Ζωγράφου, σε κοντινή απόσταση από την είσοδο του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη.
Από τους καπνούς δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή.
Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης οι οποίοι, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να παρέμβουν καθώς οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν λίγη ώρα από την περιοχή.
Τις φωτιές έσβησαν πυροσβέστες με την οδό Ελένης Ζωγράφου να παραμένει κλειστή για αρκετή ώρα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ή συλλήψεις
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.