Μέσω Αιγύπτου και με C-130 επιστρέφουν στη χώρα οι Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στο Ισραήλ μετά το ξέσπασμα των συγκρούσεων με το Ιράν το βράδυ της Παρασκευής.
Δεδομένου ότι ο εναέριος χώρος του Ισραήλ παραμένει κλειστός τα τελευταία 24ωρα για λόγους ασφαλείας, οι συμπατριώτες μας (μεταξύ τους αρκετοί καλλιτέχνες) δεν είχαν απολύτως κανέναν τρόπο διαφυγής από τη συγκεκριμένη χώρα.
Έτσι, ταξίδεψαν στην Αίγυπτο και από εκεί τους παρέλαβε - βάσει κυβερνητικού σχεδίου - το μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.