Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41χρονου στη Ραφήνα

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41χρονου στη Ραφήνα

Μαραθώνιες οι απολογίες, κράτησαν πάνω από 12 ώρες - Ο βασικός κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα

Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41χρονου στη Ραφήνα
Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αργά την Τρίτη (27/5) οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 41χρονου άνδρα στη Ραφήνα την περασμένη εβδομάδα. Οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων ήταν μαραθώνιες και διήρκησαν περίπου 12 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης και φερόμενος ως φυσικός αυτουργός στη δολοφονία, είπε στον ανακριτή ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση. Ο ίδιος φέρεται ακόμα να υποστήριξε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί με το θύμα.

Υποστήριξε ακόμη ότι το όπλο του εγκλήματος δεν ήταν δικό του αλλά του θύματος, το οποίο και προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει. Ενώ εκείνος προσπαθούσε να αμυνθεί και να τον αφοπλίσει, αυτό εκπυρσοκρότησε.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων στον κατηγορούμενο.

Τέλος, οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν φέρονταν να βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο με το θύτη και το θύμα και κατηγορούνται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης