Νεκρός ο 59χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εύβοια

Νεκρός ο 59χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εύβοια

Από την παράσυρση, ο άνδρας είχε νοσηλευτεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Νεκρός ο 59χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εύβοια
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος που  παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκίδα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος evima.gr, ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 19:00, σήμερα Σάββατο 15 Μαρτίου στην οδό Ληλαντίων, όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε τον 59χρονο  που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα, ο οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς ο άνδρας πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο που παρέλαβαν τον 59χρονο.

Παράλληλα, η αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης