Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου.
Μάλιστα, μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη λήξη συναγερμού, για το τηλεφώνημα για βόμβα, καθώς εκατοντάδες δικηγόροι και ένδικοι προσπαθούν να μπουν ξανά στον χώρο.
Δείτε βίντεο:
Αγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία τηλεοπτικού σταθμού περίπου στις 09:00 και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ο άγνωστος είχε αναφέρει ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 09:50. Στο σημείο έσπευσαν τα ΤΕΕΜ που απέκλεισαν τον χώρο και έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους πριν τελικά σημάνει η λήξη του συναγερμού.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα