Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των μελών συμμορίας που είχαν σαν ειδικότητα τις διαρρήξεις σε σούπερ μάρκετ εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.
Στις εικόνες φαίνονται μέλη της ομάδας να διαλύουν την κεντρική πόρτα ενός καταστήματος, να εισβάλουν στους χώρους και να προβαίνουν σε πλιάτσικο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 4μελης συμμορία (δύο συνελήφθησαν - ένας είναι ήδη έγκλειστος των φυλακών), είχε πραγματοποιήσει συνολικά 16 «χτυπήματα» σε σούπερ μάρκετ σε Καλλιθέα, Ζωγράφου, Αιγάλεω, Πειραιά και αλλού, ενώ η δράση τους έλαβε τέλος από τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγάλεω.
Δείτε βίντεο από τη δράση της συμμορίας:
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 39χρονος και ένας 58χρονος. Σε έλεγχο που έγινε μάλιστα στον τελευταίο εντοπίστηκαν στην κατοχή του προϊόντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σούπερ μάρκετ στο Αιγάλεω.
Στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε και ο 39χρονος συνεργός του, ο οποίος και συνελήφθη. Μετά από έρευνα, στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, 29 φαρμακευτικά δισκία, δύο ζυγαριές ακριβείας, κοσμήματα και ρουχισμός που φορούσαν οι δράστες κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.