Ένα ματς για καλό σκοπό - Παλαίμαχοι της Εθνικής έπαιξαν μπάλα με βουλευτές
Μοναδικό «τρόπαιο» η αλληλεγγύη σε ένα μικρό κορίτσι που δίνει τη δική του μάχη
Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου, με μοναδικό «τρόπαιο» την αλληλεγγύη σε ένα μικρό κορίτσι που δίνει τη δική του μάχη, έγινε χθες το βράδυ στο Ανοιχτό Γήπεδο Ρουφ, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.
Πρόκειται για το ματς ανάμεσα σε παλαίμαχους της Εθνικής Ελλάδας και μιας μικτής ομάδας βουλευτών που έγινε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την 8χρονη Άννα. Η μικρή Άννα αντιμετωπίζει εγκεφαλική παράλυση και σπαστική τετραπληγία και πρέπει επειγόντως να υποβληθεί σε δυο κρίσιμες επεμβάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και, συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο “St. Louis” στο Μισούρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς της, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μόνιμης καθήλωσής της σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Λίγο μετά τις 19.00, στο γήπεδο του Ρουφ άρχισαν να «παρελαύνουν» πρωτοκλασάτες φιγούρες παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, όπως ο Κώστας Χαλκιάς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιάννης Γκούμας, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Τάκης Φύσσας, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ το «παρών» έδωσε στον πάγκο των παλαιμάχων της Εθνικής και ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Κλείσιμο
Στο απέναντι «στρατόπεδο» άφησαν πίσω τις διαφορές τους και… συμμάχησαν βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ματς, ωστόσο, κρίθηκε από νωρίς (το μέτρημα σταμάτησε στο 13-0) καθώς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπήκαν αποφασισμένοι να βάλουν πολλά γκολ, με την ομάδα της Βουλής να βάζει το γκολ της… τιμής, στο τέλος, με πέναλτι που αμφισβητήθηκε, προκαλώντας γέλια εκατέρωθεν.
Όλες οι δωρεές από τον αγώνα θα διατεθούν για τις επεμβάσεις και την αποκατάστασή της 8χρονης. Το κόστος για τις επεμβάσεις και την παραμονή της οικογένειας για έναν μήνα στην Αμερική ανέρχεται στις 80.000€. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί εντατική αποκατάσταση για να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα από τις επεμβάσεις.
Συγκεκριμένα, από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν οι:
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής