Μία επεισοδιακή διάρρηξησε αποθήκη πολυκατοικίας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε περιοχή της Αθήνας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τρεις διαρρήκτες έσπασαν την κλειδαριά της αποθήκης, ωστόσο η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να κλειδωθούν μέσα. Τότε άρχισαν να ψάχνουν τα πράγματα και να κάνουν θόρυβο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d59qjj6wgnd5)
Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Όταν έφτασε στο σημείο, η ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησε να μπει στον αποθηκευτικό χώρο, ωστόσο οι δράστες αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εισέλθουν και να περάσουν χειροπέδες στους δύο από τους τρεις διαρρήκτες. Ο τρίτος, ο οποίος αρχικά δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, είχε κρυφτεί μέσα σε μία βαλίτσα. Στη συνέχεια όμως όταν πραγματοποίησαν πιο ενδελεχή έλεγχο εντόπισαν και τον τρίτο άνδρα και τον συνέλαβαν.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.