Επαναπατρίστηκαν οι 22 Έλληνες από τον Λίβανο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η Πρεσβεία μας στη Βηρυτό παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την παροχή κάθε δυνατής προξενικής αρωγής σε Έλληνες που διαβιούν στον Λίβανο, τόνισε το ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του
Το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που ταξίδεψε στον Λίβανο για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων και Κυπρίων πολιτών, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
«Με χαρά ενημερώθηκα ότι η αποστολή την οποία ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να μεταφέρουμε με ασφάλεια Έλληνες και Κύπριους συμπολίτες μας από το αεροδρόμιο της Βηρυτού, ολοκληρώθηκε, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε θέση να μπορούν να φέρουν εις πέρας τέτοιες αποστολές, όπου χρειαστεί, και πάνω απ’ όλα να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας, Έλληνες και Κύπριους» τόνισε ο πρωθυπουργός από την Ορεστιάδα όπου βρίσκεται.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Κλείσιμο
Όπως σημείωσε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, η επιχείρηση ήταν επιτυχής και οδήγησε στον απεγκλωβισμό 22 Ελλήνων και 38 Κυπρίων από τη Βηρυτό.
Ο κ. Δένδιας έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση.
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών ολοκληρώθηκε με ασφάλεια σήμερα Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, η επιχείρηση επαναπατρισμού 60 πολιτών της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας και μελών των οικογενειών τους.
Η Πρεσβεία μας στη Βηρυτό παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την παροχή κάθε δυνατής προξενικής αρωγής σε Έλληνες που διαβιούν στον Λίβανο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.