Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς για τον βιασμό 16χρονου συμπατριώτη τους
Ο ανήλικος κατήγγειλε στις αρχές ότι την περασμένη Δευτέρα, τρεις συμπατριώτες του, του ζήτησαν να πάει στο διαμέρισμά τους για να τους βοηθήσει σε εργασίες – Όταν αρνήθηκε, οι δύο εξ αυτών τον βίασαν
Τρεις άντρες από το Πακιστάν συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 16χρονου ομοεθνή τους για ασέλγεια σε βάρος του.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκηςκαι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 20,25 και 32 χρόνων
Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βιασμό με παθόντα ανήλικο από κοινού και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.
Προηγήθηκε καταγγελία του 16χρονου, σύμφωνα με την οποία, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, οι προαναφερόμενοι άντρες του ζήτησαν να μεταβεί μαζί τους σε οικία προκειμένου να τους βοηθήσει σε εργασίες και όταν αυτός αρνήθηκε, τον οδήγησαν εκεί με χρήση σωματικής βίας. Ακολούθως, ο 20χρονος και ο 32χρονος προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής