Το Λιμενικό ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι.
Άμεσα στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της νήσου, όπου εντόπισαν 14 αλλοδαπούς (5 άνδρες, 6 γυναίκες και 3 παιδιά) και μία σορό άνδρα.
Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Λέρο, και στη συνέχεια στο Κ.Υ.Τ. Λέρου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λέρου.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Λέρου.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.