Σεισμική δόνηση μεγέθους 3 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ ταρακούνησε την Αθήνα.
Η δόνηση είχε επίκεντρο δύο χιλιόμετρα ανατολικά της της Φυλής και είχε εστιακό βάθος 11,1 χιλιόμετρα.
Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 21.44, είχε σημειωθεί μια ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 1,5 Ρίχτερ η οποία είχε επίκεντρο 1 χιλιόμετρο βόρεια, βορειοανατολικά της Μεταμόρφωσης.
Συγκεκριμένα, το επίκεντρο ήταν στο σημείο που βρίσκεται του παλαιό εργοστάσιο του Λεβεντάκη στην Εθνική Οδό. Το εστιακό βάθος αυτής της δόνησης ήταν στα 11.8 χιλιόμετρα.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.