Εκλογές 2023: Exit poll σε... φούρνο στην Κοζάνη - «Ότι έβγαλι το κτι» - Δείτε βίντεο
Πρόκειται για μία παράδοση που κρατάει 20 χρόνια - Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του φούρνου τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά
Ένας ιδιοκτήτης φούρνου στην Κοζάνη, ο Γιάννης Σιδέρης, έχει στήσει το δικό του exit poll προβλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Μάλιστα οι πελάτες του συμμετέχουν δηλώνοντας την προτίμησή τους ως προς τα κόμματα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα αποτελέσματα βρίσκονται πολύ κοντά στα επίσημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το άτυπο exit poll βαφτίστηκε «Ότι έβγαλι του κτί», μιας και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κουτί όπου όσοι επιθυμούν, δηλώνουν ανώμυμα τι ψήφισαν στις εκλογές. Σημειώνεται ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για αυτή την διαδικασία και έρχονται στον φούρνο του κ. Σιδέρη όχι μόνο για ψωμία, αλλά και για να συμμετάσχουν στο «γκάλοπ» που γίνεται εδώ και 20 χρόνια.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ. Σιδέρης, αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά, με αποκλίσεις του 1% – 2%. Στην διαδικασία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έχουν ψηφίσει 320 άτομα από πόλεις και χωριά της Κοζάνης.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.