Φυλακές Δομοκού: Σοβαρό επεισόδιο με βαρυποινίτες - Ένας τραυματίας
35χρονος Τούρκος κρατούμενος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και από κει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας
Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς βαρυποινίτες, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στις φυλακές Δομοκού με έναν κρατούμενο να μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Λαμίας.
Θύμα 35χρονος Τούρκος κρατούμενος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τέσσερα άτομα με μπουνιές και άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα αντίστοιχα.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον απομάκρυναν αιμόφυρτο από το σημείο και η εξωτερική φρουρά συνόδευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον διακόμισε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και από κει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaRepot επέστρεψε στο κελί του.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.