Νέα Σμύρνη: Η σοκαριστική περιγραφή της 31χρονης που τραυματίστηκε - «Η σφαίρα θα μ' έβρισκε στο κεφάλι»

Νέα Σμύρνη: Η σοκαριστική περιγραφή της 31χρονης που τραυματίστηκε - «Η σφαίρα θα μ' έβρισκε στο κεφάλι»

Η γυναίκα λέει πως, στην αρχή, δεν είχε καταλάβει ότι είχε τραυματιστεί

nea-smirni
Για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 31χρονη τραυματίας του φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/12) στη Νέα Σμύρνη με δύο Αλβανούς να πέφτουν νεκροί από τα πυρά ενός μασκοφόρου εκτελεστή ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει πυρ σε καφετέρια της πλατείας της περιοχής ενώ μέσα σε αυτήν βρίσκονταν ανυποψίαστοι πολίτες.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί» ανέφερε αρχικά σύμφωνα με το ΟΡΕΝ.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp5yjlnpbt75)

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Τα ονόματα των δύο Αλβανών, ηλικίας 41 και 44 ετών, που έπεσαν νεκροί, ο ένας ακαριαία και ο δεύτερος στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, από τα πυρά εκτελεστή στη Νέα Σμύρνη έδωσαν στη δημοσιότητα τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης δίνοντας και τις φωτογραφίες των δύο θυμάτων.

Ο 41χρονος Αλβανός ήταν ο Kreshnik Çerçiza από τον Αυλώνα ο οποίος, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης είχε εμπλακεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα αδικήματα ενώ είχε καταδικαστεί από αλβανικό δικαστήριο και για διακίνηση παράνομων μεταναστών με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια καταδίωξης με σκάφος ανοιχτά της Ιταλίας.

Κλείσιμο
Ο 44χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ήταν ο Armando Organja, για τον οποίο αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι είχε δεχθεί απειλές και είχε προσφάτως αλλάξει τον τόπο διαμονής του.

Ο 44χρονος έχει καταγραφεί να βρίσκεται στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για το θύμα που «έσβησε» λίγη ώρα μετά την επίθεση, καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα σε θώρακα και στομάχι. Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο θύμα, ο Αλβανός ηλικίας 41 ετών πέθανε ακαριαία την Κυριακή το βράδυ από τα πυρά του κουκουλοφόρου εκτελεστή που φορούσε χειρουργική μάσκα.

Το θύμα στη Νέα Σμύρνη


Ειδήσεις σήμερα: 

Ενέργεια - Μητσοτάκης για πλαφόν στο αέριο: Όταν οι αγορές αποτυγχάνουν, οι κυβερνήσεις παρεμβαίνουν

«Θα με σκότωνε» - Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου από σύντροφό της

Qatargate - Εύα Καϊλή: Italian Job με λίγο αλά γκρέκα... στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης