Νεμέα: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι ενώ έκανε εργασίες
Εκανε εργασίες πάνω σε μία σκάλα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Νεμέα.
Ένας άντρας έκανε οικοδομικές εργασίες σε μπαλκόνι διώροφης κατοικίας στην οδό Δερβενακίων στην Νεμέα, από άγνωστη αιτία βρέθηκε στο κενό.
Το Korinthos TV αναφέρει πως έκανε εργασίες πάνω σε μία σκάλα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά.
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άντρες του αστυνομικού τμήματος Νεμέας και γείτονες για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.