Μυρτώ της Πάρου: «Ντροπή, το τέρας που την κατέστρεψε θέλει να αποφυλακιστεί» ξεσπά η μητέρα της

Μυρτώ της Πάρου: «Ντροπή, το τέρας που την κατέστρεψε θέλει να αποφυλακιστεί» ξεσπά η μητέρα της

Την πρώτη αίτηση αποφυλάκισης υπό όρους καταθέτει ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς που το 2012 συνέθλιψε το κεφάλι της τότε 15χρονης σε παραλία της Πάρου – Έντονη οργή από την Μαίρη Κοτρώτσου

myrto-main
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση – απάντηση της Μαίρης Κοτρώτσου της μητέρας της Μυρτούς της Πάρου, όπως έγινε γνωστή, μετά την απόπειρα δολοφονία της και τον βιασμός της σε ηλικία μόλις 15 ετών από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος δέκα χρόνια μετά τον έγκλημα του έρχεται να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του την πρώτη αίτηση αποφυλάκισης του υπό όρους.


Το 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλλε στον Βακάς ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 25 ετών.


Στην ανάρτηση της στο Facebook η Μαίρη Κοτρώτσου ξεσπά και τα λέει έξω από τα δόντια, καθώς θυμάται όλες τις δραματικές στιγμές που βίωσε και βιώνει το παιδί της, που από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε με 16 κατάγματα στο κεφάλι της και βιασμένο σε σώμα και ψυχή :

«ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΘΥΜΟΣ
Μου είναι αδιανόητο εξωφρενικό παράλογο εφιαλτικό και αδυνατώ να το δεχθώ:
Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ????
Ποια δικαιοσύνη υπάρχει σ αυτόν τον τόπο που ζούμε?
Ποιος δικάζει?
ποιος επιβάλει ποινές?
Οι δικαστές? Όχι βέβαια!!!
Τι νόημα έχει η ύπαρξη νόμων και η τήρηση τους?
Από ποιους πρώτα απ όλα...
από τους νομοταγείς; ήσυχους ανθρώπους που δεν κάνουν κακό?
Η από τα κάθε είδους καθάρματα αδιακρίτως φυλής και χρώματος που σκοτώνουν βιάζουν ληστεύουν ανύποπτους αθώους πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτε;
Και τα παράθυρα <ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ> των νόμων γιατί υπάρχουν; Γιατί δεν τα κλείνουν επιτέλους;
Για να μπορεί το κάθε Τέρας αφού κάνει ότι κάνει να λέει: ΔΩΣΤΕ μου μια δεύτερη ευκαιρία; Η
για να βγαίνουν αυτοί που θέλουν κάθε φορά?
Και για τα θύματα που είτε σαπίζουν στο χώμα είτε είναι ζωντανοί νεκροί τι κάνει το Κρατος;
ΛΥΠΑΤΑΙ μόνο και η ζωή συνεχίζεται…,
Εκείνα και οι οικογένειες τους δεν θα έχουν ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία….
Γι αυτούς η ζωή έχει ήδη τελειώσει …
Αυτό είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ισονομία.
Έτσι μετά από 10 εφιαλτικά χρόνια ατελείωτου σωματικού και ψυχικού πόνου έρχεται το <ΤΕΡΑΣ >που κατέστρεψε την ζωή της ΜΥΡΤΩΣ μου που της στέρησε τα νιάτα της και τις χάρες για πάντα, που την καταδίκασε σε συνεχή σιωπή και αδυναμία οποιασδήποτε κίνησης να ζητήσει τι?
Αποφυλάκιση!!!
Απλό κατανοητό και ΑΔΙΚΟ!!!…
Και που δικάστηκε Τι?
Και που πήρε ποινή; Τι?
Για ποιο λόγο υπάρχουν η αστυνομία και οι δικαστές;?
Για να κάνουν συλλήψεις , δικές και μετά να έρχεται ενα παραθυράκι κοινώς <ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ> που ψηφίστηκε κάπου κάποτε για να βγάζει έξω τον εκάστοτε ειδεχθή δολοφόνο?
ΣΥΝΗΘΗΣ τακτική νόμιμη και πονηρή!!!
ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ! ΟΛΑ για τα ΜΑΤΙΑ του κόσμου. Ένας σανός που μας ταΐζουν και μας κοιμίζουν και εμείς τον τρώμε γιατί θελουμε να πιστεύουμε οι νόμοι είναι πάνω απ όλους και απ όλα…
ΘΑΥΜΑΖΩ & ΖΗΛΕΥΩ την τσιγγάνα που μπήκε στο δικαστήριο και σκότωσε τον φονιά του παιδιού της.
Αυτή μπορεί να κοιμάται ήσυχη τουλάχιστον. Ο φονιάς του παιδιού της είναι εκεί που του αξίζει.
Έδωσε ένα όρκο και τον τήρησε. Μπράβο της.
Όλα τα αλλά είναι να χαμε να λέγαμε για να ξεχνάμε….
Δήθεν ισόβια δήθεν μεταμέλεια δήθεν άσχημη διαβίωση στις φυλακές. Για ποιους;
Σίγουρα όχι ΓΙ αυτούς που προστατεύουν οι γνωστοί αγνωστοι,
που τους πληρώνουν τους δικηγόρους στις δικές τους,
που στέλνουν ΜΚΟ να δίνουν για λογαριασμό τους λεφτά στην φυλακή για να καλοπερνάνε και να παχαίνουν από την καλοπέραση για να κάνουν και τους μάγκες γιατί ως γνωστό οποίος έχει χρήματα στη φυλακή καλοπερνάει,
και να ορμάνε να κτυπούν και άλλους , αυτοί οι δήθεν μεταμελημένοι και να τους στέλνουν στην εντατική με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. (μια απορία μόνο:Τόσο θράσος που κτυπά και Αλβανό? Μπράβο τον φοβούνται και αυτοί φαίνεται και τους είχα για σκληρότερους)….
ΕΡΩΤΗΣΗ:γιατί δεν έχει γίνει δίκη για τον τραυματισμό του Αλβανού στην φυλακή πριν 1,5 χρόνο ?
Μήπως για να μην γραφτεί ως νέα καταδίκη στον φάκελο του και δεν μπορεί να κάνει αίτηση Αποφυλάκισης???σκοπίμως???
ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ στα ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να είναι ΙΣΟΒΙΑ
Τι θα πω εγώ στην ΜΥΡΤΩ?
Ο φονιάς σου ο βιαστής σου αυτός που σου έλιωσε το κεφάλι με 16 κατάγματα που σου έχυσε το μυαλό σου για να σε ληστέψει ζητα: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ?
ΠΟΤΕ ….συγχώρεση στα ΤΕΡΑΤΑ…
εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να κάνει αυτό που του αξίζει … γιατί οι ανθρώπινοι νόμοι δεν είναι παρά μόνο μελάνι στο χαρτί….
Κανονικά θα έπρεπε να βάλω φωτό της Μυρτως μετά το μαρτύριο της αλλά φοβάμαι ότι θα σοκάρω όλο τον κόσμο. Επιφυλάσσομαι όμως στο μέλλον».

ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΘΥΜΟΣ Μου είναι αδιανοητο εξωφρενικό παράλογο εφιαλτικό και αδυνατώ να το δεχθω: Ο δολοφόνος του...

Posted by Maria Kotrotsou on Tuesday, July 12, 2022


Συμπαράσταση από την κόρη του 44χρονου Μανώλη Καντάρη

Κλείσιμο
Την συμπαράσταση της στην τραγική μητέρα δείχνει σε ανάρτηση της στο twitter και η Ανδριάννα Καντάρη η κόρη του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που έχασε την ζωή του στις 10 Μαϊου του 2011, μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας από δυο Αφγανούς για μια κάμερα που κρατούσε στα χέρια του :

«Αίτημα για αποφυλάκιση θα καταθέσει το τέρας που κακοποίησε την Μυρτώ και της κατέστρεψε την ζωή. Νιώθω απόλυτα την οργή της μανούλας της και φοβάμαι ότι θα έρθει η ώρα και για τους δολοφόνους του μπαμπά μου. Πρέπει να αλλάξει το νομικό σύστημα για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα τώρα!»




Σύμφωνα με το χρονικό ήταν 22 Ιουλίου του 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ βρίσκονταν στην Πάρο με την οικογένειά της για διακοπές και την ημέρα εκείνη όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί την παραλία «Χρυσή Ακτή». Η ανήλικη κατευθύνθηκε στα βράχια, ελάχιστα μέτρα από εκεί που βρισκόταν η μητέρα της. Στα αυτιά της φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική από το κινητό της τηλέφωνο. Έτσι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία κάποιου άλλου ατόμου κοντά της. Επρόκειτο για τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος την πλησίασε και αφού της άρπαξε το κινητό της, την βίασε. Μετά προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Στη συνέχεια, πήρε την ίδια πέτρα και άρχισε να χτυπά την κοπέλα πιο δυνατά. Η Μυρτώ βρέθηκε λίγο αργότερα ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση. Η ζωή της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, είχε καταστραφεί. Λόγω των βαρύτατων κακώσεων που υπέστη σε εγκέφαλο και πνεύμονες, η κοπέλα μέχρι σήμερα παραμένει σε αφασία, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της ενώ έχει υποστεί πλήρη κινητική παράλυση στα κάτω άκρα.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημά του, στη Νέα Χαλκηδόνα και ενώ είχε εγκαταλείψει την Πάρο, προφασιζόμενος ασθένεια δικού του ανθρώπου. Είχε μάλιστα προσπαθήσει να ενταχθεί σε πρόγραμμα επαναπατρισμού. Το 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλλε στον Βακάς ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 25 ετών. Ο ίδιος στην απολογία του είχε ομολογήσει τα αποτρόπαια εγκλήματά του, λέγοντας τα εξής: «Περπατώντας πάνω στον δρόμο, είδα να κάθεται στον βράχο μια κοπέλα περίπου 17 χρονών. Με το δεξί μου χέρι τη γύρισα ανάσκελα, πήρα με τα δυο μου χέρια την πέτρα και της την έριξα πάνω από το αριστερό της μάτι... Όπως υπολόγισα η πέτρα πρέπει να ήταν περίπου 5 κιλά. Είδα να τρέχει αίμα, αλλά η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή. Την πλησίασα για να της πάρω το κινητό. Αντιστάθηκε... Δεν ξέρω τι με έπιασε... Άρχισα να τη χτυπώ στα βράχια με δύναμη. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται, ασέλγησα πάνω της... »



Ειδήσεις σήμερα:

Ληστής στη Θεσσαλονίκης προδόθηκε από τον… σκύλο του - Πώς έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.


Μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα συνεχίζονται τα πάρτι στο Γκάζι παρά τις προειδοποιήσεις Μπακογιάννη


12 χρόνια συνολική φυλάκιση στον Λιγνάδη για τους δύο βιασμούς, αποφάσισε το δικαστήριο κατά πλειοψηφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης