Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό - Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα της εμπομπής: «Οι μάγκες της φακής»
Αντίδραση του δημοσιογράφου όταν ο δικηγόρος του 30χρονου, που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή - «Ήθελα να διαπιστώσω αν η γάτα είναι καλά, προτού αποφασίσω να αναλάβω την υπόθεση» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου
Συναισθήματα οργής έχει πυροδοτήσει η κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό από 30χρονο. Τον εκνευρισμό του εξέφρασε και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Live News» στο Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος αντέδρασε στα όσα έλεγε ο δικηγόρος του δράστη της επίθεσης.
Ο Ιάσων Οικονόμου ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του MEGA προκειμένου να μιλήσει για το εν λόγω θέμα.
«Πήγα στην Αιδηψό να διαπιστώσω αν η γάτα είναι καλά, προτού αποφασίσω να αναλάβω την υπόθεση» είπε αρχικά ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως «το γατάκι δεν κατέληξε στο νερό μετά την κλωτσιά».
Ωστόσο στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του «Live News» βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του.
«Εγώ βλέπω έναν μάγκα που έχει ανοίξει το κινητό και στοχεύει εκεί που θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. Και αναρωτιέμαι, είναι μόνο αυτό ή το έχουν κάνει από πριν και ανέβασαν τώρα ένα κομμάτι του βίντεο; Η κάμερα είναι κάτω από το τραπέζι. Που σημαίνει ‘έλα τώρα εμείς οι μάγκες να βασανίσουμε το γατί’» είπε έντονα εκνευρισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος.
«Να βασανίσουν το γατί, να το βγάλουν και βίντεο για να πουλήσουν μαγκιά. Οι μάγκες της φακής» συνέχισε ο παρουσιαστής.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.