Από το Γαλάτσι της Ρουμανίας θα συνεχίζουν να εργάζονται ο Γενικός Πρόξενος μας στην Οδησσό, Δημήτρης Δόχτσης, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία.
Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης «Νόστος 5» που αφορούσε στην εκκένωση συνολικά 34 ατόμων από την Οδησσό.
«Η επιχείρηση «Νόστος 5», η εκκένωση συνολικά 34 ατόμων (Ελλήνων πολιτών, μελών των οικογενειών τους, καθώς και Φιλιππινέζων ναυτικών ελληνόκτητου πλοίου) από την Οδησσό, ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γενικό Πρόξενο στην Οδησσό, Δημήτρη Δόχτση, και στελέχη του Γενικού Προξενείου, πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας, όπου τους ανέμενε κλιμάκιο από την Ελληνική Πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Ο Γενικός Πρόξενος, καθώς και τα στελέχη του Γενικού Προξενείου, λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία, θα συνεχίσουν να εργάζονται από το Γαλάτσι της Ρουμανίας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή