Ζεφύρι-Πυροβολισμοί: Σχολείο κάλεσε τους γονείς να πάρουν εκτάκτως τα παιδιά τους

Ζεφύρι-Πυροβολισμοί: Σχολείο κάλεσε τους γονείς να πάρουν εκτάκτως τα παιδιά τους

«Έχουμε βρει μέχρι και σφαίρες στο προαύλιο» λέει στο protothema.gr καθηγήτρια από το 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ζεφυρίου - Βρίσκονταν σε κίνδυνο μαθητές

sxoleio-zefyri3
Σε εμπόλεμη ζώνη μετετράπη χθες το Ζεφύρι όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε όχημα να σταματήσει για έλεγχο ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Στη διάρκεια της περιπετειώδους προσπάθεια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ να συλλάβουν τον ύποπτο, το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε μετά την πρόσκρουση στον τοίχο, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να θέσει σε συναγερμό την διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου που φοβήθηκαν για την σωματική ασφάλεια των μαθητών.

Αμεσα ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με την σύμφωνη γνώμη του εστάλη μήνυμα προς όλους τους γονείς των μαθητών να σπεύσουν στο εκπαιδευτικό ίδρυμα συγκεκριμένη ώρα για να παραλάβουν τα παιδιά τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο περιεχόμενο του μηνύματος.

« Σας ενημερώνουμε κι αφού έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας, παρακαλείστε να παραλάβετε τους μαθητές στις 13.25. Η διαδικασία αυτή θα γίνει για λόγους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών μας».
unnamed
Κλείσιμο
 

Σε επικοινωνία που είχαμε την διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου, μας ανέφεραν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο οι μαθητές. «Έχουμε βρει μέχρι και σφαίρες στο προαύλιο» ανέφερε μια από τις καθηγήτριες, η οποία τόνισε ότι παρά το γεγονός πως το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από το σχολικό κτίριο, σημειώνονται συνεχώς ανάλογα συμβάντα. «Εκτός των άλλων έχουμε και τους χρήστες ναρκωτικών να σουλατσάρουν έξω από τα κάγκελα σα να μην τρέχει τίποτα» κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ολιγάρχες και πλούσιοι επιχειρηματίες εγκαταλείπουν με lear jets τη «ζώνη του πυρός»

Εξαδάχτυλος: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης

Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει σήμερα η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε ότι ο προπονητής τη βίασε στα 11 της χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης