«Δεν είναι πιθανό να αφήσουν ελεύθερο τον Παναγιωτόπουλο» δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας

«Δεν είναι πιθανό να αφήσουν ελεύθερο τον Παναγιωτόπουλο» δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας

Ο παρουσιαστής θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα - Τι δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων για τον Ποινικό Κώδικα

Stathis_Panagiotopoulos
«Το δικαστήριο μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά όταν υπάρχει κίνδυνος φυγής μπορεί να τον κρατήσει. Δεν είναι εύκολο να τον αφήσει ελεύθερο όταν έχει κάνει και πράξεις να φύγει για το εξωτερικό», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προτού οδηγηθεί ο τελευταίος, την Πέμπτη,  στον εισαγγελέα, από τον οποίο θα ζητήσει τριήμερη αναβολή της δίκης.

Μετά τη διαδικασία του αυτοφώρου και την παράδοσή του στις Αρχές, έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ώρες η ΕΛ.ΑΣ θα ερευνήσει τα σπίτια του παρουσιαστή, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της δραστηριότητάς του.

«Οφείλω να πω συγχαρητήρια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί οι διαδικασίες έγιναν πολύ γρήγορα και η διαδικασία του αυτοφώρου ενεργοποιήθηκε», είπε, μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος κ.Λύτρας.


Ωστόσο, «μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι πήγε και παραδόθηκε και δεν πήγαν να τον συλλάβουν. Κάποιος ήθελε να αποφύγει τις κάμερες που ήταν έξω από το σπίτι του».

«Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα, δύσκολο να τον αφήσουν ελεύθερο»

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο παρουσιαστής θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα τον παραπέμψει στο αρμόδιο αυτόφωρο. Θα ζητήσει τριήμερη αναβολή της δίκης για να φτιάξει την απολογία του. Εδώ, το δικαστήριο μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά όταν υπάρχει κίνδυνος φυγής μπορεί να τον κρατήσει. Δεν είναι εύκολο να τον αφήσει ελεύθερο όταν έχει κάνει και πράξεις να φύγει για το εξωτερικό».

«Μιλάμε για άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο κ. Λύτρας, τονίζοντας ότι παρόμοιες καταστάσεις θα πρέπει να προβλέπονται και όχι να αλλάζει ο ποινικός κώδικας κάθε φορά που κάτι βγαίνει στη δημοσιότητα.

Κλείσιμο
«Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που έρχεται κάτι στην επικαιρότητα να αλλάζει έτσι ο ποινικός κώδικας. Αυτά πρέπει να προβλέπονται από πριν», κατέληξε ο δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Το σκεπτικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που άναψε το πράσινο φως για το καζίνο στο Ελληνικό

Δισεκατομμυριούχος εγκατάλειψε την εκκλησία των Μορμόνων και δώρισε 600.000 δολάρια σε LGBTQ οργάνωση!

Ισόβια για την κατάρριψη της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines ζητούν οι εισαγγελείς

Τρίμηνη προθεσμία στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς - «Αν δεν το κάνουν θέτουν εαυτούς εκτός ΕΣΥ» λέει ο Πλεύρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης