Απόστολος Λύτρας: Δεν αποκλείεται και σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Απόστολος Λύτρας: Δεν αποκλείεται και σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος και αν αποδειχθεί πως ο παρουσιαστής πληρωνόταν για τα «ροζ» βίντεο, τότε το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα

Panagiotopoulos
Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς κάθε μέρα που περνάει βλέπουν το φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες καταγγελίες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα καταγγελία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουμε και σύλληψη του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αν τυχόν βρεθούν και άλλα βίντεο, τότε ο παρουσιαστής κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, αφού θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και αν αποδειχθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πληρωνόταν για τα «ροζ» βίντεο, τότε το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkus4fi1nep-sf)

Φύλλο και φτερό οι λογαριασμοί του 58χρονου

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητά από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει «φύλλο και φτερό» τους λογαριασμούς του 58χρονου, ούτως ώστε να βρεθούν όλα τα βίντεο που ανήρτησε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα από αυτά που ήδη έχουν γίνει γνωστά. Οι Αρχές θα «ξεψαχνίσουν» πλατφόρμες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς ακόμα και σε κανάλια ή blog του ίδιου του Παναγιωτόπουλου, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν και τα θύματα προκειμένου να καταθέσουν.


Ειδήσεις σήμερα:

22χρονη κατήγγειλε δικηγόρο για αποπλάνηση κι εκείνος την εγκαλεί για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

GNTM 4: Η Κυβέλη... κέρασε φαρμάκι Όλγα και Κωνσταντίνο και απόλαυσε το «νέκταρ» της νίκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης