Ακόμη ένα περιστατικό ανεμβολίαστου υγειονομικού που μολύνθηκε από κορωνοϊόκαι μεταφέρθηκε στην Εντατική γίνεται γνώστο το τελευταίο 48χωρο.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται 62χρονη γιατρός με κορωνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 62χρονη ασκεί τα καθήκοντά της στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κορωνοϊό, στην ΜΕΘ του Βενιζελείου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η 62χρονη δεν έχει εμβολιαστεί.
Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση ανεμβολίαστου γιατρού καθώς την ίδια ώρα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ 47χρονος άνδρας.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.