Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τον εμβολιασμό στο σπίτι
Τι αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
Τη συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας προς τα κλιμάκια διενέργειας εμβολιασμών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι προβλέπει εγκύκλιος του Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομου προς όλους τους ιερείς και εφημερίους των Ι. Ναών της Μητροπόλεως.
Όπως αναφέρει στην εγκύκλιό του ο Μητροπολίτης «Κατόπιν της κοινής προσπάθειας μεταξύ των δήμων της Ι. Μητροπόλεως και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης έναντι των συνανθρώπων μας , αναφορικά με τη διενέργεια των εμβολιασμών και την προάσπιση της υγείας ως πολυτιμότερου αγαθού και δωρεάς του Θεού προς τον άνθρωπο, σας καλούμε να συνεργαστείτε, με τα των υπευθύνων ιατρών και των κλιμακίων του ΕΟΔΥ , οι οποίοι θα επισκεφθούν τις τοπικές κοινότητες της επαρχίας μας και θα προβούν σε εμβολιασμούς γερόντων και μη δυναμένων να μετακινηθούν στις μεγάλες πόλεις».
«Ως εκ τούτου θα σας παρακαλέσω να παράσχετε οποιανδήποτε δυνατή βοήθεια και συνεργασία , προς την καλυτέρα διευκόλυνση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» η οποία θα είναι ουσιαστικά βοήθεια και αρωγή στον συνάνθρωπο. Οντας βέβαιο ότι αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του γεγονότος και των κρισίμων ημερών που διερχόμαστε, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και συναντίληψη» καταλήγει ο Μητροπολίτης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.