Σχεδόν 30 συλλήψεις για συμπλοκές σε αγώνα Γ΄ Εθνικής

Σχεδόν 30 συλλήψεις για συμπλοκές σε αγώνα Γ΄ Εθνικής

Οι χούλιγκαν επιτέθηκαν στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας με ναυτικές φωτοβολίδες-πυρσούς, κροτίδες μεγάλης ισχύος και πέτρες

epeisodia-padoi
Την παράπλευρη έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, της Άμεσης Δράσης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας Πατρών, προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής κατά την διάρκεια του αγώνα Αχαϊκής- Παναιγιάλειου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στην Κάτω Αχαΐα.

Οι οπαδοί της μιας ομάδας προσέγγισαν πεζή το δημοτικό στάδιο της περιοχής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και επιτέθηκαν σε οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, εκτοξεύοντας προς το μέρος τους ναυτικές φωτοβολίδες-πυρσούς, κροτίδες μεγάλης ισχύος και πέτρες. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση, η οποία έσβησε χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbl9jjyzaoah-st)


Στο σημείο των συμπλοκών βρέθηκαν υπολείμματα φωτοβολίδων και πυρσών και μια κροτίδα μεγάλης ισχύος και κατά την διάρκεια των εκτεταμένων ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί συνέλαβαν 29 άτομα. Στην κατοχή τους κατέσχεσαν μια ναυτική φωτοβολίδα, ένα σπρέι πιπεριού, δυο κροτίδες, δυο κουκούλες full face, ένα πανό και ένα κομμάτι... ασφάλτου! Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού, περί όπλων, περί ειδών πυροτεχνίας, εμπρησμό και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

opadoi_1
opadoi_2


Είχε παράνομο οπλισμό στο σπίτι του

Στο Ρέθυμνο, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και της Ασφάλειας ένας Έλληνας, μετά από έρευνα στην κατοικία του κατά την διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας πιστολιού, φυσίγγια και κροτίδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή φωτογραφιών: Best.gr




Ειδήσεις σήμερα

Ο Μακρόν «έχασε στοίχημα» και φιλοξένησε live μιας heavy metal μπάντας στο Ελιζέ - Δείτε βίντεο

Έλιοτ Πέιτζ: Ο τρανς ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστός με το πρώτο του ανδρικό μαγιό στο Instagram

«Τρέχουν» οι εμβολιασμοί, «πέφτουν» οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Τι δείχνουν οι αριθμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης