Σε μια μικρή πτέρυγα των φυλακών Δομοκού, που βρίσκεται στο ισόγειο του σωφρονιστικού καταστήματος και στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, θα οδηγηθεί ο Γιάννης Λαγός.
Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, καταδικασθείς σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, μετά τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθη, θα βγει απο την απομόνωση και θα μεταφερθεί στην ειδική πτέρυγα με τον σκληρό πυρηνάρχη του Περάματος.
Με τον Αναστάσιο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετων και 2 μήνών για ένταξη, συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας, φέρεται όπως λένε οι πληροφορίες να έχει άριστη σχέση με τον Λαγό κάτι που οδήγησε στην επιλογή της διεύθυνσης των φυλακών στην απόφαση της «συγκατοίκησης» των δυο ανδρών του ναζιστικού μορφώματος.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;