Σε μια μικρή πτέρυγα των φυλακών Δομοκού, που βρίσκεται στο ισόγειο του σωφρονιστικού καταστήματος και στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, θα οδηγηθεί ο Γιάννης Λαγός.
Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, καταδικασθείς σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, μετά τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθη, θα βγει απο την απομόνωση και θα μεταφερθεί στην ειδική πτέρυγα με τον σκληρό πυρηνάρχη του Περάματος.
Με τον Αναστάσιο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετων και 2 μήνών για ένταξη, συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας, φέρεται όπως λένε οι πληροφορίες να έχει άριστη σχέση με τον Λαγό κάτι που οδήγησε στην επιλογή της διεύθυνσης των φυλακών στην απόφαση της «συγκατοίκησης» των δυο ανδρών του ναζιστικού μορφώματος.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.