Θα περνούσαν στην Τουρκία Ι.Χ. κλεμμένο από τη Σουηδία
Οι δυο αλλοδαποί συλληφθέντες θεωρούνται μέλη διεθνούς κυκλώματος το οποίο κλέβει πολυτελή οχήματα από χώρες της Ευρώπης
Μάνος Τσαγκαράκης
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την Σουηδία εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο με επιβάτες δύο αλλοδαπούς που σκόπευαν να το περάσουν στην Τουρκία!
Οι δράστες έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής με το αυτοκίνητο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων Έβρου, αλλά κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Σουηδίας ως προϊόν υπεξαίρεσης κι έτσι κατασχέθηκε για να επιστραφεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του στην σκανδιναβική χώρα.
Οι δυο αλλοδαποί, που θεωρούνται μέλη διεθνούς κυκλώματος το οποίο κλέβει πολυτελή οχήματα από χώρες της Ευρώπης και τα μεταφέρει μέσω Έβρου στην Τουρκία, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.