Τεράστιο μποτιλιάρισμακαταγράφεται εδώ και τουλάχιστον μια ώρα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία. Τα κυκλοφοριακά προβλήματα οφείλονται σε φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό από μηχανική βλάβη στο ύψος του Allou Fun Park.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία , κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επί τόπου έχουν σπεύσει εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη.
Τα πυροσβεστικά οχήματα παραμένουν στο σημείο μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να απομακρυνθεί το όχημα.
Από εκείνη την ώρα στον Κηφισό η κίνηση είναι αυξημένη και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.