Σύρος: Οπλισμένος με ρόπαλο προστάτευε τα χασισόδεντρα

Σύρος: Οπλισμένος με ρόπαλο προστάτευε τα χασισόδεντρα

Σχεδόν μισό μέτρο ήταν το μήκος του ρόπαλου που είχε ο 43χρονος Έλληνας

ropalo-xasis
Ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 48 εκατοστών είχε δίπλα του ένας 43χρονος Έλληνας, για να κρατάει σε απόσταση όσους τολμούσαν να πλησιάσουν στην κατοικία του στην Σύρο όπου διατηρούσε μια μίνι φυτεία κάνναβης! Δεν τόλμησε να το χρησιμοποιήσει, όμως, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης είχαν δεχθεί πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 43χρονου, όπου ανακάλυψαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,8 γραμμαρίων μαζί με αρκετούς σπόρους. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Η έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στο Μεσολόγγι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του 48 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και ένα μεταλλικό τρίφτη, αλλά και ένα οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα ξύλινο όπλο ιαπωνικής πολεμικής τέχνης, δύο μεταλλικά ξιφίδια και ένα μαχαίρι! Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα διαμορφωθεί η νέα πραγματικότητα στα σχολεία - Ποιες μάσκες προτείνουν οι ειδικοί για τους μαθητές

Η Μπέλα Θορν στο OnlyFans: Με καυτό βίντεο ανακοίνωσε το νέο της βήμα η 22χρονη καλλονή

Ζευγάρι λεσβιών influencers «χαρίζει» σπέρμα δωρητή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης