Στο ΚΑΤ διακομίσθηκε η αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου, που βρίσκεται στο χειρουργείο, μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε ενόσω βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της και άλλον έναν φίλο τους ανοιχτά της Κύθνου. Λόγω αδέξιων χειρισμών του οδηγού, έπεσε στη θάλασα και υπέστη ατύχημα, καθώς λόγω της προπέλας ακρωτηριάστηκε το δάκτυλο στο δεξί της χέρι.
Σε κατάσταση σοκ, αρχικά μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε με ελικόπτερο διακομιδή στο ΚΑΤ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δάκτυλό της έχει βρεθεί και οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν συγκόλληση.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το λιμεναρχείο Κύθνου.
Πολύ γνωστή τόσο για την αθλητική, όσο και για την τηλεοπτική της δραστηριότητα, η τελευταία της εμφάνιση στη μικρή οθόνη έγινε στον τελικό του Just the 2 of Us στις 11 Ιουλίου.
Κλείσιμο
Μετά το τέλος του τηλεοπτικού παιχνιδιού, ξεκίνησε τις διακοπές της, χωρίς να παραλείπει να ενημερώνει τους followers της.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής