Η Έρρικα Πρεζεράκου ποζάρει στα 45 της με... μικροσκοπικό μπικίνι

Η Έρρικα Πρεζεράκου ποζάρει στα 45 της με... μικροσκοπικό μπικίνι

«Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε» γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της

Errika_Prezerakou
Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από το Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της. Το πρωί της Τρίτης, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, λίγο πριν κάνει τη βουτιά της.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, πόζαρε πάνω σε έναν βράχο, με το καλλίγραμμο κορμί της να εντυπωσιάζει. Στα 45 της, η Έρρικα διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της.

«Ας εκδηλώσουμε την πρόθεση κάθε μας βήμα στον πλανήτη… να μας οδηγεί στην αποστολή μας με τον πιο φωτεινό τρόπο»… και αν κάποιες φορές ο δρόμος φαίνεται περίεργος η αδιέξοδος ας θυμόμαστε… Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε… Για σήμερα μόνο ας ρωτήσουμε εσωτερικά: «Πως θέλω να στέκομαι σε τούτο τον κόσμο;». Και ας στρέψουμε τις 4 βάσεις μας (ενέργεια, σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) σε αυτά που αγαπάμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ; Καλήμερα ηλιόλουστοι φίλοι μου…» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία.


errika_prezerakou_99057084_3001053916655043_419402905839753426_n





Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ: Παίρνω ένα χάπι υδροξυχλωροκίνης εδώ και 10 ημέρες!

Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Νιγρίτας - Άγρια συμπλοκή με τραυματίες

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης