Μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, κρυμμένη σε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία μέσα στο σάκο του, είχε 24χρονος αλλοδαπός που έφτασε με πλοίο από την Ηγουμενίτσα στο λιμάνι της Λευκίμμης. Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στην κατοχή του έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της λιμενικής Αρχής Κέρκυρας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ΣΤΙΤΣ. 'Όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος κουβαλούσε πεντακόσια τριάντα πέντε γραμμάρια χασίς, ενώ στερούνταν και ταξιδιωτικά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.
Μετά τη σύλληψή του ο 24χρονος αποκάλυψε στις αστυνομικές Αρχές ότι «προμηθεύτηκε την εν λόγω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας για λογαριασμό 25χρονου αλλοδαπού», ο οποίος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Λευκίμμης και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SHENGEN εις βάρος και των δύο συλληφθέντων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση,, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κέρκυρας.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.