Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι εργασίες για την τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με τις εικόνες από την ανύψωση και την εγκατάστασή της να εντυπωσιάζουν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από νωρίς το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00.
Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.
Κλείσιμο
Για να τοποθετηθεί στις τσιμεντένιες βάσεις η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, χρειάστηκαν ειδικοί γερανοί. Η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος έφθασε σε τμήματα με φορτηγά και συναρμολογήθηκε επιτόπου.
Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί άδραξαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι πρώτες εικόνες από τη νέα πεζογέφυρα είναι πράγματι εντυπωσιακές.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.