Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα - Μια γυναίκα στο νοσοκομείο
Μία γυναίκα που διέμενε στο διαμέρισμα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο
Κινητοποίηση το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, για εκδήλωση φωτιάςσε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Μεσολογγίου 42 στην Πάτρα.
Δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο για προληπτικούς λόγος γυναίκα που διέμενε στο διαμέρισμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δυναμη και κλιμακοφόρο όχημα, αλλά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο.
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος, ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.