Άλλος ένας θάνατος από τις επιπλοκές τουκορωνοϊού προστέθηκε στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 173.
Τελευταίο θύμα μία γυναίκα 79 ετών, που κατέληξε στο Νοσοκομείο Σωτηρία στις 17:05 το απόγευμα της Δευτέρας, με υποκείμενο νόσημα.
Νωρίτερα, σε γραπτή ενημέρωσή του, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, με το σύνολο στα 2.882.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.