Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουλίου

sidaxeis-new-sim

Η αρχή θα γίνει με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου

Στο διάστημα 29 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου θα γίνει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου.

Η αρχή θα γίνει με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου, οι οποίοι θα πάρουν τη σύνταξη τους στις 29 Ιουνίου.

Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις του ΝΑΤ, ενώ στις 2 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.

Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Ιουλίου 2018 στις 29 Ιουνίου ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Jeep-Wrangler

Ένας μήνας περίπου έχει μεσολαβήσει από τότε που η Jeep πέρασε στη δικαιοδοσία της FCA Greece στη χώρα μας. Oι ιδιοκτήτες της μάρκας μας εξέφρασαν τα παράπονά τους αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν που θα απευθυνθούν για την τεχνική τους υποστήριξη. Εμείς ρωτήσαμε την ελληνική εισαγωγική για το θέμα και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα του ρεπορτάζ μας.

peiraias_main

«Πρόβα τζενεράλε» για τις  ακτοπλοϊκές εταιρείες η έξοδος του Πάσχα - Πληρότητες έως και 100% σε πολλούς προορισμούς από τη Μ. Πέμπτη - Οι στόλοι και τα δρομολόγια στις «χρυσές» γραμμές των Κυκλάδων

8
petrelaio_iran

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αίρει τις εξαιρέσεις που επέτρεπαν σε οκτώ χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, την εισαγωγή φθηνού ιρανικού πετρελαίου – Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, οι χώρεςθα βρεθούν αντιμέτωπες με βαριές αμερικανικές κυρώσεις 

21