Όπως αναφέρει ο μεγάλος συνθέτης στην ανάρτησή του για τον Μίμη Πλέσσα «ένα όνομα, μια ιστορία, μια προσωπικότητα της μουσικής με δεκάδες διακρίσεις και τιμές που στην Ελλάδα λίγοι έχουν καταφέρει».
Επιχειρώντας, δε, να περιγράψει την σπουδαία καριέρα του Μίμη Πλέσσα, ο Σταύρος Ξαρχάκος συνεχίζει γράφοντας «ένας δημιουργός που για πολλές δεκαετίες, από την ελληνική τζαζ μέχρι το ελαφρό αλλά και το λαϊκό τραγούδι, έδωσε διαμάντια που έμειναν προίκα στην ελληνική μουσική».
«Μίμη μου, καλό ταξίδι. Σ.Ξ.» κλείνει την ανάρτήση του ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!