Ρακιντζής - Αρβανίτη - Βόσσου - Γκικοδήμας: Στήνουν ένα ξέφρενο 90's πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Πότα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του το μουσικό σχήμα
Την δεκαετία του ’90 τραγουδήσαμε και χορέψαμε μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης. Παρά τα χρόνια που πέρασαν όμως τα τραγούδια τους συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τη διάθεση ακόμη και των νέων που δεν είχαν καν γεννηθεί όταν αυτά κυκλοφόρησαν.
Ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου και ο Γιώργος Γκικοδήμας του συγκροτήματος O.P.A. ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους και συναντιούνται από τις 14 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για στήνουν, κάθε Σάββατο βράδυ, ένα ξέφρενο πάρτι.
Με τραγούδια αγαπημένα όπως τα «Mωρό μου Φάλτσο», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»,
«Φιλαράκι», «Μες τα δυο της μάτια», «Κάνε μια ευχή», «Μόνη περπατώ», «Άνοιξη», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Η καρδιά μου», «Εγώ και ο Πουφ» κ.α. είναι έτοιμοι θα θυμίσουν στους παλαιότερους και να μάθουν στους νεότερους τί εστί διασκέδαση…αλά 90 ‘s.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.