Κι αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μαςΜαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως» μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο, φυσικά, δεν θα λείπουν τραγούδια-σταθμοί αλλά και καινούριες διασκευές.
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η Μαρίζα Ρίζου μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο και αγαπημένο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»για τη μοναδική της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, σε μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική!
Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις, και μας υπόσχονται μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου!
Το μουσικό πρόγραμμα θα αποδοθεί και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl. Γιατί η μουσική είναι μια εμπειρία για όλες και όλους.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.