Adele: Αυτό είναι το νέο της βιντεοκλίπ

Adele: Αυτό είναι το νέο της βιντεοκλίπ

Για το τραγούδι «Oh My God»

Adele_-_video_1
Η παγκόσμια σούπερ σταρ Adele  μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Oh My God», από το πρόσφατο album της«30». Το clip ενώνει ξανά την Adele με τον σκηνοθέτη Sam Brown, ο οποίος σκηνοθέτησε και το video του «Rolling In The Deep», το 2010.

«Oh My God»: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Adele

Η ενέργεια και η κίνηση του video παρουσιάζουν τον άμεσο και αποπνικτικό τόνο του τραγουδιού στο οποίο η Adele τραγουδά με νόημα «I know that it’s wrong, but I want to have fun» ( «Το ξέρω πως είναι λάθος, αλλά θέλω να περάσω καλά»).
Το «30»,το τέταρτο και τελευταίο studio album της Adele που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts όλου του κόσμου και έχει γίνει  3πλα πλατινένιο στην Αμερική και 2πλά πλατινένιο σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία και Κορέα ενώ αναδείχτηκε, παράλληλα, ως το πιο εμπορικό album του 2021 παγκοσμίως.
Το πρώτο single του άλμπουμ, το «Easy On Me», έγινε παγκόσμια επιτυχία καθώς έχει παραμείνει στο #1 του Billboard Hot 100 για 8 εβδομάδες. Είναι αυτή τη στιγμή στο #1 του U.S. Top 40 Radio για 6η εβδομάδα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκό της Adele με το «Rolling In The Deep», όπου έμεινε για 5 εβδομάδες το 2011 ενώ έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα.
Κλείσιμο
Στις 21 Ιανουαρίου η Adele θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο The Colosseum of Caesars Palace Hotel του Λας Βέγκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης