«Asterix & Obelix»: Στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν τελικά τα γυρίσματα της live action ταινίας

«Asterix & Obelix»: Στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν τελικά τα γυρίσματα της live action ταινίας

Τα σχέδια, που ήθελαν την ταινία να φιλοξενείται στην Κίνα, άλλαξαν δεδομένων των συνθηκών, με την πανδημία να αναγκάζει τους συντελεστές να μεταφέρουν τα γυρίσματα στην Γαλλία

Asterix-and-Obelix
Η εταιρεία παραγωγής Pathe λόγω της πανδημίας άλλαξε το αρχικό πλάνο, που ήθελε τα γυρίσματα της ταινίας να πραγματοποιούνται στην Κίνα και τελικά η χώρα, που θα φιλοξενήσει τον Αστερίξ και τον Οβελίξ θα είναι η Γαλλία. Η ταινία φέρει τον τίτλο «Asterix & Obelix: Τhe Middle Kingdom» και θα γυριστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Guillaume Canet.



O προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 60εκατ. ευρώ και είναι αυτή τη στιγμή ο υψηλότερος ανάμεσα σε άλλες ταινίες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες, στις 12 Απριλίου και η υπόθεση πραγματεύεται δύο ισχυρές δυνάμεις, που έρχονται αντιμέτωπες, τη δύναμη των ατρόμητων Γαλάτων και την αλάνθαστη τεχνική του Kung Fu.

Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στη συλλογή κόμικς των René Goscinny και Albert Uderzo και το υπογράφουν οι Philippe Mechelen και η Julien Herve. Το καστ της ταινίας απαρτίζουν η Marion Cotillard, που θα υποδυθεί την Cleopatra, τους  Guillaume Canet και Gilles Lellouche, που θα ενσαρκώσουν τον Asterix και τον Obelix αντίστοιχα, τον Vincent Cassel στο ρόλο του Καίσαρα και τέλος τον Σουηδό αστέρα του ποδοσφαίρου, Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος θα συμμετάσχει στο ρόλο ενός Ρωμαίου στρατιώτη με το όνομα Antivirus.

Κλείσιμο


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Guillaume Canet έχει ξεχωρίσει πλέον στον κινηματογραφικό χώρο, ιδιαίτερα μετά τις δύο μεγάλες του γαλλικές επιτυχίες, το «Little White Lies» και το «Nous finirons ensemble», το οποίο πούλησε περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια εισιτήρια νωρίτερα τη φετινή χρονιά.


Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

Κορωνοϊός: Το 25% των ασθενών μπαίνει σε Μονάδες - Προβληματισμός για 10 περιφέρειες

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης