«Μαντάμ Κλοντ»: Η ιστορία του διάσημου οίκου ανοχής έρχεται στο Netflix

«Μαντάμ Κλοντ»: Η ιστορία του διάσημου οίκου ανοχής έρχεται στο Netflix

Το πελατολόγιο της Φερνάντ Γκρουντέτ (Μαντάμ Κλοντ) αποτελούταν από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής και η ιστορία της έχει πολλά μελανά σημεία 

d
Το Netflix ετοιμάζει άλλη μία ταινία γύρω από τη Γαλλία και συγκεκριμένα γύρω από τη Μαντάμ Κλοντ, τη βασίλισσα του κυκλώματος της ευρωπαϊκής πορνείας, κατά τη δεκαετία του '60 και του '70. Την σκηνοθεσία της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου, έχει αναλάβει η Σιλβί Βερέντ. Η ίδια έχει αρκετές εμπειρίες από αυτόν τον χώρο. Η γιαγιά της και μία εξαδέλφη της είχαν εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ -θέμα με το οποίο ασχολήθηκε στην ταινία της «Sex Doll» (2016).

Το πελατολόγιο της Φερνάντ ΓκρουντέτΜαντάμ Κλοντ, όπως ήταν γνωστή) αποτελούταν από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής. Ονόματα όπως ο Τζον Κένεντι, ο Μάρλον Μπράντο, ο Φρανκ Σινάτρα, ο συνταγματάρχης Καντάφι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης επισκέπτονταν τον οίκο ανοχής επί της οδού Rue de Marignan, στον αριθμό 18 . Βέβαια, η ιστορία της Μαντάμ Κλοντ δεν ήταν μόνο η φήμη της. Στο παρασκήνιο υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία, όπως οι σχέσεις της με την αστυνομία, προκειμένου να τής παρέχεται προστασία, αλλά και οι επαφές της με τις μυστικές υπηρεσίες.
Madame Claude | Official Trailer | Netflix

Η ταινία πρόκειται να εστιάσει σε αυτά ακριβώς τα σημεία της ζωής της και να τα ερευνήσει. Στοιχεία της ζωής της και της προσωπικότητας της, όπως οι σχέσεις της με το οργανωμένο έγκλημα, η δυστυχία, ο παθολογικός κυνισμό της, καθώς και ο εγωισμός της θα προβληθούν, δίνοντας μας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη διάσημη "μαντάμ". 
Ο μύθος της Κλοντ ξετυλίγεται και η σκηνοθέτις Σιλβί Βερέντ έρχεται να επιβεβαιώσει τα λόγια της ότι: «Η δήλωση ότι ήθελε να ‘εξωραΐζει την ανηθικότητα’ ήταν μία απάτη, αφού το μόνο που έκανε ήταν κρύβει την ασχήμια κάτω από το χαλί. Θεωρώ ότι η εποχή μας είναι πολύ πιο έτοιμη να αποδεχτεί την πραγματικότητα και να βάλει τέλος στα στερεότυπα ετών». 

Κλείσιμο
claude541

Η φήμη και η επιτυχία, που είχε σημειώσει η Φερνάντ Γκρουντέτ  δεν κράτησε πολύ. Καταδικάστηκε δύο φορές και φυλακίστηκε. Η πρώτη της δίκη αφορούσε φοροδιαφυγή εκατομμυρίων και η δεύτερη το 1990, αφορά την προσπάθεια της να επανεκκινήσει την επιχείρηση της. Τελικά, η Μαντάμ Κλοντ έφυγε από τη ζωή μόνη, την παραμονή Χριστουγέννων  του 2015 σε ηλικία 92 ετών. 


Eιδήσεις σήμερα 

Ρεκόρ που... κόβει την ανάσα: Κράτησε την αναπνοή του για 24 λεπτά και 33 δεύτερα κάτω από το νερό!

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Τον «βοήθησε» η γιαγιά μας

Χαλάρωση μέτρων από το Σάββατο: Τι αναμένεται να ισχύσει για λιανεμπόριο, σχολεία και μετακινήσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης