Συναυλία νέων μουσικών δυνάμεων στην Τεχνόπολη

Συναυλία νέων μουσικών δυνάμεων στην Τεχνόπολη

Στις 31 Αυγούστου

SINAVLIA_1
«Το νέο αίμα είναι ο μέλλον, η ελπίδα…»: Η παραπάνω, αδιαμφισβήτητη διαπίστωση ισχύει και για τον χώρο της μουσικής ο οποίος πάντα θα έχει ανάγκη από νέες, φρέσκιες φωνές, πρωτοποριακές προτάσεις και τολμηρές καλλιτέχνες ιδέες. Γι’ αυτό και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η συναυλία που θα φιλοξενηθεί στις 31 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, κατά την διάρκεια της οποίας θα συμπράξουν 11 νέοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί.

Στην πρώτη αυτή μεγάλη συναυλία νέων μουσικών δυνάμεων που διοργανώνεται στην Αθήνα, οι Λόλα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Ζευγαρά, Λαμπρινή Καρακώστα, Δημήτρης Μπάκουλης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πασλίδης, Βασίλης Πετρίδης & Οι Γκαϊλέ, Βασίλης Ράλλης, 'Αγγελος Φάμελος, Νεφέλη Φασούλη και Άννα Ψυχογιού θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ξεσκεπάζοντας, παράλληλα, τις νέες μουσικές τάσεις που «γεννιούνται» τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Ειδικοί προσκεκλημένοι θα είναι ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η Πέννυ Μπαλτατζή, παρουσιαστής της βραδιάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Μουσικό Σύλλογο Καλλιτεχνών.
sinavlia

Ειδήσεις σήμερα:

Υποθαλάσσιο Μουσείο Αλοννήσου: Σήμερα ανοίγει για το κοινό

Ελεύθερη η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία για να απολαύσετε την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Τι παίζει σήμερα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης