«Το νέο αίμα είναι ο μέλλον, η ελπίδα…»: Η παραπάνω, αδιαμφισβήτητη διαπίστωση ισχύει και για τον χώρο της μουσικής ο οποίος πάντα θα έχει ανάγκη από νέες, φρέσκιες φωνές, πρωτοποριακές προτάσεις και τολμηρές καλλιτέχνες ιδέες. Γι’ αυτό και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η συναυλίαπου θα φιλοξενηθεί στις 31 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, κατά την διάρκεια της οποίας θα συμπράξουν 11 νέοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί.
Στην πρώτη αυτή μεγάλη συναυλία νέων μουσικών δυνάμεων που διοργανώνεται στην Αθήνα, οι Λόλα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Ζευγαρά, Λαμπρινή Καρακώστα, Δημήτρης Μπάκουλης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πασλίδης, Βασίλης Πετρίδης & Οι Γκαϊλέ, Βασίλης Ράλλης, 'Αγγελος Φάμελος, Νεφέλη Φασούλη και Άννα Ψυχογιού θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ξεσκεπάζοντας, παράλληλα, τις νέες μουσικές τάσεις που «γεννιούνται» τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια μουσική σκηνή.
Ειδικοί προσκεκλημένοι θα είναι ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η Πέννυ Μπαλτατζή, παρουσιαστής της βραδιάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Μουσικό Σύλλογο Καλλιτεχνών. Ειδήσεις σήμερα:
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3