(Μουσικός) Προορισμός: Άγιος Παύλος των Αγγλικανών

(Μουσικός) Προορισμός: Άγιος Παύλος των Αγγλικανών

Η Αγγλικανική Εκκλησία Άγιος Παύλος των Αθηνών φιλοξενεί από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και τα τέλη του ερχόμενου Μαΐου ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής και εναλλακτικής μουσικής με τον Theodore να κάνει την αρχή

theodore-music
Η φιλόξενη και διαθέσιμη Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου (επί της οδού Φιλελλήνων) έχει γίνει με τα χρόνια ένα χώρος αναφοράς για την νέα ελληνική (αγγλόφωνη) ηλεκτρονικής και εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Αυτό το χρόνο – πέραν όλων των άλλων- φιλοξενεί μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων με το γενικό τίτλο "Taste the Music".

Σε ενημερωτικό κείμενο των διοργανωτών διαβάζουμε: «Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα "Taste the Music", μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Όλα ξεκινούν από τον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με ένα semi-acoustic live του Theodore.

Ο συνθέτης και πολυοργανίστας Theodore, κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2019 στην Αθήνα μετά την παρουσίαση του album "Inner Dynamics" στο FUZZ τον περασμένο Νοέμβριο και συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και στον Καναδά. Ο αεικίνητος Theodore επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική για την συμμετοχή του σε σημαντικά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και η εμφάνισή του στο πολυθεματικό SXSW για δεύτερη συνεχή χρονιά.
theodore-music-1

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, σε ένα live εσωτερικών εντάσεων αλλά χαμηλών τόνων, σε πλήρη αρμονία με τον χώρο, ο Theodore θα μας παρουσιάσει κομμάτια του νέου δίσκου αλλά και επιλογές από τους δύο προηγούμενους σε ιδιαίτερες ερμηνείες σε ένα concept διαφορετικό, με minimal προσέγγιση».

Κλείσιμο
Στο σημείο αυτό χρειάζεται με επισήμανση – μια επισήμανση που έχει την δική της αξία. Η διοργανώτρια United We Fly ανήκει στον Theodore - είναι μια εταιρεία μουσικών παραγωγών και εκδόσεων, διοργάνωσης events, εκπροσώπησης καλλιτεχνών από την Ελλάδα στο εξωτερικό κ.α.

Μια δεύτερη επισήμανση έχει να κάνει με την ανταπόκριση αυτής της πρωτοβουλίας. Ηδη, με ανάρτηση στο fb η μπάντα SWORR. με προγραμματισμένη συναυλία στις 28 Μαρτίου έκανε το πρώτο sold out και όπως φαίνεται δεν θα είναι το μόνο.

Το πρόγραμμα της σειράς συναυλιών "Taste the Music" έχει ως εξής: 21/2: Theodore, 7/3: ELEKTRONIK MEDITATION featuring Savina Yannatou & Harris Lambrakis, 28/3: SWORR, 4/4: Σοφία Σαρρή & Πέτρος Λαμπρίδης, 2/5: τεφλόν, 16/5: Moa Bones, 23/5: VASSIŁINA και 31/5: Afformance.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης