Δεινόσαυροι στο Μαρούσι

Δεινόσαυροι στο Μαρούσι

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων

dinosavroi
Οι δεινόσαυροι είναι αγαπημένο θέμα των παιδιών μάλλον γιατί μιλούν γι’ ένα κόσμο που δεν έχουν δει ποτέ. Είναι στη σφαίρα του φανταστικού. Σχεδόν. Γιατί οι αποδείξεις αλήθειας τους κάνουν ακόμα πιο ελκυστικούς στο μυαλό όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων.

Σε αυτόν τον κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε όλοι από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το θεματικό πάρκο των δεινοσαύρων έρχεται στην Αθήνα. Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος, ο διπλόσαυρος και όλη η παρέα, θα φιλοξενηθούν στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε ένα ταξίδι στο χωροχρόνο. Τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα θα μας μεταφέρουν για λίγο πίσω στα προϊστορικά χρόνια.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα dinosaurs.gr και facebook.com/DinosaursGreece και βρείτε κι άλλες ιδέες για να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας με τα παιδιά στο mamakita.gr και facebook.com/mamakita.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης