Από ηλικίας 1 έτους

Από ηλικίας 1 έτους

H Ingela Peterson Arrhenius από την Σουηδία είναι η δημιουργός μιας σειράς παιδικών βιβλίων – κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ικαρος- που είναι ιδανικά για τα πολύ μικρά παιδιά

Από ηλικίας 1 έτους
H Ingela Peterson Arrhenius γεννήθηκε το 1967 στη Σουηδία. Η τέχνη και το σχέδιο ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, και πριν τη καριέρα της ως εικονογράφος εργαζόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής στη Στοκχόλμη. 

Από το 1992 εργάζεται ως εικονογράφος με διεθνή αναγνώριση στη διαφήμιση, στο σχέδιο, και στις εκδόσεις βιβλίων. Είναι παθιασμένη με το ρετρό στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται εμφανώς στα έργα της, όπως επίσης και η χαρά της για την τυπογραφία και τα χρώματα. 

Ζει στη Στοκχόλμη με τον άντρα της και τα δυο της παιδιά.

Κλείσιμο
Δικό της δημιούργημα είναι μια σειρά από βιβλία για πολύ μικρά παιδιά – μια σειρά που απευθύνεται σε παιδιά που έχουν συμπληρώσει μόλις τον 1 χρόνο. Η σειρά ονομάζεται Παίζω κρυφτό και κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ίκαρος. Συνολικά, έχουν κυκλοφορήσει 4 βιβλία: Πού είναι η κυρία Ζέβρα; Πού είναι ο κύριος Σκύλος; ( 2 νέες κυκλοφορίες) και άλλα 2 παλαιότερα - Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα; και Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; 

Σε ένα σημείωμα των εκδόσεων διαβάζω: «Έλα να παίξουμε κρυφτό με τα αγαπημένα μας ζώα! Βιβλία ιδανικά για τα πολύ μικρά παιδιά. Η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius καθώς και τα υφασμάτινα μέρη και ο καθρέφτης που εμπεριέχονται στα βιβλία θα εκπλήξουν ευχάριστα κάθε μικρό αναγνώστη!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης