Οι δύο πολυαναμενόμενες σειρές που κάνουν πρεμιέρα στο τέλος της άνοιξης

Οι δύο πολυαναμενόμενες σειρές που κάνουν πρεμιέρα στο τέλος της άνοιξης

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ SXSW ανακοινώθηκαν οι πρεμιέρες του Outcast και του Preacher και προβλήθηκαν οι πιλότοι τους

Οι δύο πολυαναμενόμενες σειρές που κάνουν πρεμιέρα στο τέλος της άνοιξης
Κάτι έχουν πάθει οι Αμερικανοί αυτή την εποχή με τη θρησκεία, δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως να φταίει η άνοδος του Ντόναλντ Τραμπ
. Ίσως όχι. Πάντως για φέτος έχουμε τις εξής σειρές με θρησκευτικές αναφορές: Lucifer
Κλείσιμο
, Damian
, Outcast και Preacher
. Οι δύο τελευταίες, μάλιστα, έκαναν πρεμιέρα στο ετήσιο φεστιβάλ South by Southwest (SXSW) που πραγματοποιείται στο Όστιν του Τέξας και έκλεψαν την παράσταση.

Το Outcast υπογράφεται από τον Ρόμπερτ Κίρκμαν, δημιουργό του The walking dead, και βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ που εμπνεύστηκε ο ίδιος. Ακολουθεί τη ζωή του Κάιλ Μπαρνς (Πάτρικ Φούγκιτ), ενός νέου που είχε δαιμονιστεί όταν ήταν παιδί. Τώρα, ως ενήλικος, προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις στα ερωτήματά του, αλλά αυτό που ξεσκεπάζει μπορεί να σημάνει το τέλος της ζωής στη γη. Και αν ακούγεται πολύ δυσοίωνο, πού να δείτε και τη σειρά, η οποία έχει μέσα πολλούς εξορκισμούς, πολλοί από τους οποίους καταλήγουν μάλιστα και στο θάνατο του δαιμονισμένου.



Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πιλότου, οι συντελεστές αποκάλυψαν και την ημερομηνία που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα η σειρά: 3 Ιουνίου στο FOX, με τον πρώτο κύκλο να αποτελείται από 10 επεισόδια και τη σειρά να ανανεώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και για δεύτερο κύκλο. Αν πάλι θέλεις να δεις κάτι πολύ πιο διασκεδαστικό (αν και εξίσου αιμοβόρο) περιμένοντας την πρεμιέρα, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο Ash vs Evil Dead. Εδώ είναι και το review μας.

Σαφώς μεγαλύτερο ντόρο έκανε πάντως το πολυαναμενόμενο Preacher. Οι τυχεροί που παρακολούθησαν τον πιλότο στο πλαίσιο του SXSW γέμισαν με διθυραμβικά σχόλια το Twitter. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ της Vertigo και παρακολουθεί έναν Τεξανό (ό,τι έπρεπε δηλαδή για να κάνει πρεμιέρα στο συγκεκριμένο φεστιβάλ) βαριεστημένο ιερέα, τον Τζέσε Κάστερ (Ντόμινικ Κούπερ) ο οποίος καταλαμβάνεται από μία μυστηριώδη οντότητα, απόγονο ενός αγγέλου και ενός δαίμονα. Μετά από το συμβάν, ο Κάστερ αρχίζει να περιφέρεται στις ΗΠΑ μαζί με την πρώην του, Τούλιπ, και τον κολλητό του, Κάσιντι, έναν Ιρλανδό αλκοολικό βρικόλακα αναζητώντας τον Θεό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.



Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ισοπεδωτικό χιούμορ (ο πιλότος ειρωνεύεται μέχρι και τον Τομ Κρουζ και τη σαϊεντολογία), αλλά και έντονες σκηνές βίας. Στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Twitter ανακοινώθηκε ότι το Preacher θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από ό,τι φανταζόμασταν: Κυριακή 22 Μαΐου στο AMC. Το πρώτο επεισόδιο (από τα δέκα επεισόδια της πρώτης σεζόν) θα επαναληφθεί και μία εβδομάδα μετά, με το δεύτερο να προβάλλεται στις 5 Ιουνίου. Μέχρι τότε, ο… Θεός μαζί μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης